Моторошна знахідка: на Вінниччині на околиці села на дереві розвішали ляльок з відірваними кінцівками

Новини Вінниці Топ

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Юрій Мельник, староста сіл Демидівка та Могилівка (Гніванська міська громада):

  • Як староста, хочу заспокоїти стурбованих батьків та звичайних мешканців села Могилівки з приводу дивної знахідки на околицях села Могилівки. Вчора був на цьому злощасному місці, разом з небайдужим мешканцями села. Мова йде про десятки старих ляльок, в тому числі з відірваними кінцівками, які (ці кінцівки) теж були розвішані на тому ж дереві. Про знахідку поінформовано дільничного інспектора поліції Олександра Півторака та начальника Жмеринського відділу поліції Валерія Домбровського… З МІСЦЯ ДИВНОЇ ЗНАХІДКИ ОРЕНДАРЕМ ТЕРИТОРІЇ, НА ЯКІЙ ЇЇ БУЛО ВИЯВЛЕНО, САМЕ ДЕРЕВО ТА ВСЕ, ЩО НА НЬОМУ БУЛО РОЗТАШОВАНЕ З Н И Щ Е Н О. Світлини не розміщую, щоб не наводити жах на тих, хто цього не бачив. СКАЖУ КОРОТКО : КАРТИНА НЕ ДЛЯ “СЛАБОНЕРВНИХ” . На мою думку, це копіювання невідомими особами, вірогідніше всього приїзджими, побаченого у фільмах жахів або тих, хто начитався публікацій в Інтернеті про наявність в Мексиці місця, де РИТУАЛ РОЗМІЩЕННЯ СТАРИХ ЛЯЛЬОК НА ДЕРЕВАХ Є МІСЦЕВОЮ ПРИНАДОЮ ДЛЯ ТУРИСТІВ. Ні про що погане навіть думати не хочу. Переконаний, що у мешканців громади ПІДСТАВ ДЛЯ ХВИЛЮВАНЬ БУТИ НЕ ПОВИННО. СИТУАЦІЯ ЗНАХОДИТЬСЯ ПІД Контролем. Дякую за повідомлення про дивну знахідку місцевому мкшканцю, прізвище якого вважаю повідомляти не доцільним.

У соцмережі активно відреагували на це повідомлення, в коментарях деякі припускають, що на Вінниччині «завелися» прихильники культу вуду. Проте, більшість впевнена, що це прояв чорного гумору, або витвір любителів фільмів жахів.

Фото – з мережі Інтернет, оскільки Юрій Мельник реальних світлин не оприлюднював.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *