Вінниця потрапила до п’ятірки найкомфортніших міст Украіни

Новини Вінниці

Вінниця «замкнула» п’ятірку найкомфортніших міст України у щорічному рейтингу журналу «Фокус». Місто над Бугом набрало 45,8 балів зі ста можливих.

Найбільше балів Вінниця отримала за «створення відходів І-ІІІ групи небезпеки» – 5 білів з 5 можливих; «інвестиційну привабливість міста згідно І кварталу 2019 р». – 7,4 балів з 10 можливих; «викиди забруднюючих речовин у атмосферу» – 4,5 балів з 5 можливих.

Найгірші оцінки Вінниці поставили за «пасажиропотік аеропортів у 2018 році» 0 балів із 5 можливих;«кількість шкіл, які увійшли до рейтингу «100 кращих шкіл України» Фокуса» – 0,2 балів із 5 можливих; «співвідношення кількості активних платіжних карт до загальної чисельності жителів згідно стану на квітень 2019 р». – 0,6 балів із 5 можливих.

Як йдеться у матеріалі, найкомфортнішим містом виявився Київ. Столиця посіла останнє місце в рейтингу в сфері екології, проте отримала найвищий бал за рівнем середньої зарплати та інвестиційної привабливості. У підсумку загальний результат Києва склав 64,9 бали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *