Житлові будинки Вінниці готові до опалювального сезону

Новини Вінниці

Про це сьогодні, 26 вересня, під час засідання виконкому міськради, доповів директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

Як повідомляється на сайті міськради, на даний час теплопостачальними підприємствами спільно з управляючими компаніями проводиться заповнення систем опалення житлових будинків. Станом на 26 вересня 2019 року заповнено – 762 будинків (78%) із запланованих 971 будинків. Роботи планується завершити до кінця вересня. Загалом житлові будинки технічно готові до опалювального сезону.

Зазначається, що комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» почало готуватись до нового опалювального сезону ще навесні. За цей період було виконано поточний ремонт теплових мереж та центральних й індивідуальних теплових пунктів на 100% від запланованого. Також зроблено ремонт для підвищення надійності 43 котелень та 2-х ТЕЦ. Виконано й реконструкцію теплових мереж із застосуванням попередньо-ізольованих труб (ПІТ) протяжністю 6,6 км. Завершується капітальний ремонт котлів на трьох котельнях, роботи будуть повністю виконані до початку опалювального сезону. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *