На Вінниччину з Молдови екстрадували зловмисника, підозрюваного у замаху на життя студента

Новини Вінниці

Минулої п’ятниці, 20 вересня, з Республіки Молдова   екстрадовано підозрюваного у  замаху на вбивство учня професійного аграрного ліцею у Барському районі. За інформацією відділу комунікації обласної поліції, злочин був вчинений в листопаді 2015 року. Встановили місцезнаходження розшукуваного  поліцейські Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області спільно з барськими правоохоронцями, сектором міжнародного поліцейського співробітництва та молдовськими колегами. Молодика взято під варту на період досудового розслідування. 

Як зазначається, особа зловмисника, який вдарив потерпілого ножем у серце, була відразу встановлена. У  вчиненні цього злочину в гуртожитку навчального закладу обґрунтовано підозрювався 17-річний хлопець.   Увесь цей час його розшукували правоохоронні органи.

Працівники Управління карного розшуку спільно з сектором міжнародного поліцейського співробітництва в червні цього року встановили, що розшукуваний перебуває на території Республіки Молдова. Інформацію щодо нього передали  молдовським поліцейським, які його і затримали та розпочали процедуру екстрадиції його в Україну.
 Наразі підозрюваний перебуває під вартою до закінчення досудового розслідування. Йому інкримінується ч.2 ст.15 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *