Вінницьких підприємців запрошують поговорити про цифрову трансформацію бізнесу

Новини Вінниці

Підприємців, що зареєстровані та працюють у Вінниці, запрошують на зустріч «Digital transformation for business». Спілкування відбудеться 1 жовтня о 17:00 у креативному просторі «Cherdak».

  • Цифрова трансформація — це не лише про технології, це про зміну мислення та культури компанії. Щоб бізнес розвивався, потрібно швидко пристосовувати його до інновацій, модернізувати методи комунікації, моделі споживання товарів і бізнес-процесів тощо, – йдеться в анонсі заходу

У якості спікерів виступлять: Анастасія Шевченко – автор книги Digital Ера, фінтех-експерт, партнер компанії Adecco, співвласником і СЕО Fintech Solutions та Максим Перетятько – Co-founder агенції по створенню цифрових продуктів OPEX / Понад два роки резидент UNIT.city. 

За попередньою реєстрацією участь безкоштовна. Кількість місць обмежена, тому поспішайте заповнити анкету за посиланням. 

Як зауважують у міськраді, захід відбудеться в рамках проекту «Meetup для бізнесу у Вінниці».

  • Meet Up для бізнесу – це новий формат заходів для підприємців у Вінниці. Вже було проведено 2 зустрічі, обидві вони стосувались дуже актуальних тем – стратегії в бізнесі та брендингу. Ці теми сьогодні особливо «на часі» для підприємців міста, враховуючи, що зовсім нещодавно ми представили новий бренд «Вінниця – місто ідей!» і зараз триває процес впровадження бренду у міське середовище. Учасниками перших двох мітапів вже стали понад 300 учасників, – повідомляється на сайті муніципалітету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *