У Вінниці суд обрав запобіжний захід депутату облради

Новини Вінниці

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області, сьогодні, 19 вересня 2019 року, розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання стосовно депутата Вінницької обласної ради, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 27, ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання сторона обвинувачення просила суд задовільнити їхнє клопотання та застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Чиновника підозрюють у розтраті бюджетних коштів призначених для закупівлі комп’ютерної техніки та програмного забезпечення для освітніх закладів, шляхом поставки до шкіл району обладнання, яке не відповідає специфікації та за перевищеними цінами.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив клопотання та застосував до чоловіка запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, одночасно поклавши на нього обов’язки передбаченні ст. 194 КПК України.

Нагадаємо, 18 вересня, суд задовольнив два клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та відсторонення від посади стосовно начальника відділу освіти однієї із райдержадміністрацій у Вінницькій області. Чоловіка підозрюють у розтраті бюджетних коштів призначених для закупівлі комп’ютерної техніки та програмного забезпечення для освітніх закладів, шляхом поставки до шкіл району обладнання, яке не відповідає специфікації та за перевищеними цінами.

Наразі тривають слідчі дії.

За інформацією: Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *