Володимир Гройсман не ображається на Володимира Зеленського: «Декілька місяців працювали абсолютно нормально» (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Володимир Гройсман заявляє, що не мав конфлікту з президентом Володимиром Зеленським і не ображається на те, що президент рекомендував Кабміну написати заяви на звільнення. Про це екс-прем’єр розповів «Українській правді».

  • У дорослому світі на такі речі не ображаються. Президент сказав свою позицію, я заявив про свою позицію. Це абсолютно такі політичні речі, – сказав Гройсмана – Можу сказати, що ми працювали з ним (Зеленським – ред.) декілька місяців абсолютно нормально: в контакті, у взаємодії. Якщо були якісь робочі питання, ми їх швидко вирішували  

Гройсман також додав, що не помітив негативних рис у Зеленського як керівника за той час, що вони працювали разом. Але відзначив, що президент достатньо ввічливий і дуже комунікабельний.

Він також запевняє, що не кидав п’ятого президента Петра Порошенка. А розійшлися вони тому, що в нього було «своє бачення моральних речей». І вони обоє з Порошенком бачили, що далі  разом вони не йдуть. Наразі Гройсман лишився у Києві і працює зі своєю урядовою командою. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *