У Вінниці встановили перші міні-вбиральні для собак

Новини Вінниці

У Вінниці в мікрорайоні «Вишенька» в парку Дружби народів, в найбільш популярних для вигулу собак місцях установили собачі вбиральні.

Станції для прибирання за тваринами вже випробували.  Вінничанка Олена щодня двічі вигулює в парковій зоні Вишенського озера мітельшнауцера Еміра. Каже, що завжди прибирала за ним, а зараз це робити буде простіше.

  • Класна ідея, ми чекали на такі станції, адже за кордоном вони є повсюди. Прибирати чи не прибирати – справа кожного, але починати треба із себе. А такі вбиральні, на мою думку, спонукають людей бути більш культурними у вигулі собак, – додає пані Олена.

На черзі – встановлення ще трьох станцій. Під них вже залили бетоном спеціальні стовпчики, на яких розмістять диспансер із пакетами та контейнер для смітника. На кожній вбиральні – напис «Будь ласка, приберіть за своїми улюбленцями».

Обллаштувати такі вбиральні ініціювала вінничанка Ірина Баранович. Разом із 11-річною донькою та її подругами жінка подала свій план на конкурс «Аукціон проєктів» та отримала  фінансову підтримку на втілення ідеї.

За інформацією: www.myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *