У Вінниці ремонт тепломереж в мікрорайоні «Вишенька» затягується: гарячої води не буде до жовтня

Новини Вінниці Топ

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляє, що нині проводить підготовку до нового опалювального періоду: обслуговування та ремонт обладнання котелень, центральних теплових пунктів, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання.

Так, зокрема, здійснюється реконструкція тепломереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в мікрорайоні «Вишенька»:

  • «Реконструкція теплових мереж та мереж гарячого водопостачання від ЦТП 9/4 по вул. Стельмаха, 27 у м. Вінниця» – у рамках проєкту здійснюється реконструкція теплових мереж та гарячого водопостачання від центрального теплового пункту (ЦТП) 9/4 протяжністю 548  метрів у чотирьохтрубному виконанні (двотрубне прокладання мереж   гарячого водопостачання і двотрубне прокладання тепломереж);
  • «Реконструкція теплових мереж та мереж гарячого водопостачання від ЦТП 7/1 по просп. Юності, 28 у м. Вінниця»  – у рамках проєкту здійснюється реконструкція теплових мереж та гарячого водопостачання протяжністю 816  метрів у чотирьохтрубному виконанні;
  •  «Реконструкція теплових мереж та мереж гарячого водопостачання від ЦТП 7/2 по проспекту Юності, 28 у м. Вінниця»  – у рамках проєкту здійснюється реконструкція 1068  метрів теплових мереж та мереж гарячого водопостачання у чотирьохтрубному виконанні.

Загалом,  буде  замінено 2,432 км мереж.

Здійснюється також реконструкція теплових камер від центральних теплових пунктів:

  • 8 теплових камер від ЦТП 7/1,
  • 10 теплових камер від ЦТП 7/2,
  • 7 теплових камер від ЦТП 9/4.

Ці ділянки передали КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» 1 серпня 2018 року від ДП «Теплокомуненерго Маяк», на 80% вони були зношені і  потребували термінової заміни. Саме тому минулого року виникали постійні пориви даних мереж,  які наше підприємство змушене було ліквідовувати своїми силами, хоча кошти на дані роботи не було передбачено підприємству.

На 2019 рік виконання робіт підприємство запланувало. Роботи виконують підрядні організації ТзОВ «Енергоресурс-Монтаж» та ТОВ «Теплоенергетична компанія».

Станом на 28 серпня відсоток виконання робіт по зазначених об’єктах:

По ЦТП 9/4 – роботи виконані на 85% (завершені роботи, залишилося лише виконати благоустрій),

По ЦТП 7/1 – роботи виконані на 42%,

По ЦТП 7/2 – роботи виконані на 53 %.

Згідно з укладеними договорами з підрядними організаціями,  роботи планувалося виконати до  вересня. Але у зв’язку із тим, що ті проектні документи,  які передали ДП «Теплокомуненерго Маяк» на свої колишні мережі не відповідали реальній  картині,  процес заміни мереж затягнувся і відповідно графіки виконання робіт будуть продовжені  – орієнтовно до 1 жовтня.Про продовження робіт повідомлено і споживачів.

 Названі роботи неможливо проводити без тимчасового призупинення послуги з централізованого  гарячого водопостачання. Тому, тимчасово призупинена послуга з централізованого гарячого водопостачання за адресами:

  • вул. Стельмаха, 17,19,21,29,31,33,35,41,43,43А
  • вул. Келецька,81,83, просп. Юності, 20/73, 22;
  • пр. Юності, 32, 44, 46/28;  
  •  вул. А. Первозванного, 30, 34, 36, 38, 40, 42, 48, 50, 52, 52А.

За інформацією: КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *