Чому вінничанин Володимир Слишинський покликав до парламенту правоохоронців

Новини Вінниці

Перший заступник керівника Апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський заявив, що покликав правоохоронців до парламенту. Про це він повідомив під час брифінгу у вівторок.

За його словами, співробітники Держбюро розслідувань і Служби безпеки України приходили брати в нього пояснення.

  • Їм необхідно було провести слідчі дії, і я, як посадова особа, дав добро на проведення зазначених слідчих дій… Вони підійшли, попросили, я на законних підставах їх допустив і написав з цього приводу письмову заяву про те, що я надаю згоду, щоб вони зайшли і оглянули все, – сказав Слишинський.

Він додав, що покликав правоохоронців у Верховну Раду 22 серпня, коли був у Держбюро розслідувань на допиті. За його словами, він повідомив ДБР, що відбуваються “дії, спрямовані на вчинення злочину”.

Нагадаємо, 27 серпня голова Верховної Ради 8-го скликання Андрій Парубій заявив, що працівники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України проводили слідчі дії у Верховній Раді. 

За його словами, слідчі зайшли в комп’ютерний центр, заблокували роботу комп’ютерного центру та дали вказівку силовим підрозділам не впускати нікого з працівників апарату в зал.

Він також заявляв, що слідчі заблокували центр управління системою “Рада-3” 23 серпня під час загального тестування.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *