Понад 105 мільйонів гривень боргу: «комунальники» повідомили, де у Вінниці найбільше боржників за опалення та гарячу воду

Новини Вінниці Топ

Станом на 19 серпня мешканці Вінниці мають заборгованість у розмірі 105,8 мільйонів гривень перед КП «Вінницяміськтеплоенерго», враховуючи нарахування за липень, які повинні споживачі повинні сплатити до 20 серпня. У підприємстві підкреслюють: боржники є майже у кожній багатоповерхівці міста. Щоб визначити, де у Вінниці їх найбільше, «комунальники» сформували рейтинг заборгованості  по будинках, залежно від того, з якою управляючою компанією будинок заключив договір.  

Відповідно до рейтингу, найбільше боргують мешканці будинків, які уклали договори на обслуговування багатоповерхівок  з управляючою компанією  ТОВ «ЖЕО». Це понад 700 будинків, мешканці яких разом заборгувати за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання майже 30 млн гривень. Це переважно будинки центральної частини міста, частково Замостя,  частину Київської та Хмельницького шосе й деякі суміжні з ним вулиці.

На другому місці по заборгованості – мешканці будинків, які уклали договір на обслуговування з управляючою компанією  «Київська». Це переважно будинки, які охоплюють вулицю Київську та суміжні з нею. Борг цих будинків в сукупності – 11,7 мільйонів гривень

На третьому місці мешканці будинків, які уклали договір на обслуговування з управляючою компанією  «Господар-Люкс». Це будинки, які охоплюють частину мікрорайону «Вишенька», а саме частини вулиць 600-річчя, Келецька, Космонавтів, А.Первозванного, просп. Юності та частину вул. Пирогова. Борг цих будинків в сукупності – близько 11 мільйонів гривень. 

У «Вінницяміськтеплоенерго» наголошують, що зазначений борг є боргом мешканців будинків, а не управляючих компаній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *