Вінницькому кризовому центру «Дім мама» потрібні гроші на «розширення»

Новини Вінниці

Громадська діячка, засновниця кризового центру «Дім мама» Олена Череватова просить по допомогу. Із 2016 року у будинку, який Олена збудувала у селі Лука-Мелешківська за кошти своєї родини, отримали прихисток сотні самотніх жінок із дітьми, однак оселя фізично не може прийняти усіх матерів, що потрапили у складне становище.

Наразі у «Домі мама» проживають 25 дітей, але вільні місця закінчились, тож засновниця центру планує побудувати на його території ще один будинок. Для цього Олені потрібно 200 000 гривень, наразі ж вона оперує сумою у 64 334 гривні. Ще 135 667 гривень благодійниця хоче зібрати за допомогою небайдужих людей.

  • Кризовий центр ” Дім Мама” заснувала я самотужки. За кошти моєї родини купила будинок, загальною .площею 600 кв.метрів, зробила там ремонт за кошти моєї родини. Облаштувала самим необхідним для проживання матусь та діток і почала надавати прихисток матусям з дітками, які опинились у тяжкій кризовій ситуації без підтримки близьких та рідних людей. 
    Головна мета проекту- це профілактика сирітства!!!!!!
    З 1червня 2016 року ” Дім Мама” став домівкою для сотен діток та матусь. За час існування центру було врятовано більше 125 діток від дитячих будинків. Це усі дітки, які проживали у нашому центрі з матусями . Наразі у них все добре.
    90% усім матусь, яким була надана допомога самі виховувались у дитячих будинках. 
    Наразі у центрі ” Дім Мама” прихисток знайшли 25 діток різного віку. 
    Але вільні місця у центрі закінчились.
    Кожного дня телефон мій розривається…
    І одну фразу, яку я постійно чую у телефоні: «Служба у справах дітей хоче відібрати у мене дитину, погані умови проживання, я сама сирота, покинув батько дитини, рідних у мене не має…». І я не знаю як допомогти іншим, як допомогти врятувати дитину від дитячого будинку. Тому терміново потрібно розпочати будівництво ще однієї будівлі у «Дім Мама», –
    написала пані Череватова у Facebook

Матеріальну допомогу «Дому мама» можна пересилати:

Карта ПриватБанк 5168 7427 0187 5860, засновник центру «Дім Мама» Череватова Ольга

Міжнародний благодійний фонд центру «Дім Мама» :
Банк отримувача АТ “Райффайзен Банк АВАЛЬ” м. Вінниця.
МФО:380805
Отримувач: БО”МБФ” «Дім Мама»
Код ЄДРПО-40479749
Розрахунковий рахунок: 26008520869
Призначення платежу: «На порятунок дiток вiд дитячих будинкiв»

Телефон гарячої лінії: 0930066822 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *