«Місце щасливих дітей»: у Вінниці проведуть фестиваль на підтримку хворого хлопчика

Новини Вінниці

На Європейській площі Вінниці у суботу, 17 серпня, відбудеться благодійний фестиваль «Місце щасливих дітей». Під час заходу, організованого «Студентською Академією Волонтеріату», збиратимуть кошти на лікування Саші Дозорця, який хворіє на важку хронічну ниркову недостатність.

Організатори зазначають, що хлопцю постійно потрібен гемодіаліз. Після того, як Сашка поставили в Білорусії в чергу на пересадку нирки від нерідного донора, у нього виникло ускладнення у вигляді абсцесу аорти і ендокардиту, септичний стан з тромбування судин легень.

За планом фестивалю, з 12:00 до 20:00 на площі триватимуть майстер-класи (боді-арт, малювання акрилом, малюнки хною та інше.). З 16:00 до 20:00 на тому самому місці можна буде послухати святковий концерт «Місце щасливих дітей», одразу після якого запланований кіносеанс під відкритим небом.  

Крім того, в рамках заходу відбудеться благодійний ярмарок. Він пройде у ресторані «Велюр», початок о 18:00.

Організатори благодійного фестивалю: Януш Марина– координаторка проекту «Студентська Академія Волонтеріату», тел. (068) 071-63-71, Скавронська Анастасія –  координаторка проекту «Студентська Академія Волонтеріату», тел. (063) 68-55-003.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *