Вінницька «Нива» зустрінеться із «Нікополем» у Кубку, вболівальники запрошуються

Новини Вінниці

За результатами жеребкування вынницька «Нива» зустрінеться із «Нікополем» з Дніпропетровщини у першому попередньому раунді Кубку України з футболу. Матч пройде 20 серпня на Центральному міському стадіоні. Початок – о 17.00.

У прес-службі «зелено-білих» наголошують: на гру допускаються вболівальники, оскільки покарання за поведінку фанів у матчі чемпіонату не розповсюджується на кубкові протистояння.

Нагадаємо, 16 травня футбольний матч між вінницькою «Нивою» та «Поліссям» із Житомира завершився сутичкою та суддівським скандалом. Невдоволені несправедливим, на їхню думку, пенальті, призначеним у ворота «Ниви», вболівальники вінничан вибігли на поле після фінального свистка для «з’ясування стосунків» з арбітром. За таку поведінку фанів контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу оштрафував «Ниву» на 50 000 гривень. Крім того, команда проведе п’ять наступних домашніх матчів без уболівальників, а директору клубу Дмитру Рогозюку заборонено відвідувати стадіони під час виступів на них «Ниви» протягом року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *