Суддівський скандал та сутичка: у Вінниці гаряче пройшов футбольний матч (відео)

Відео Новини Вінниці

Футбольний матч між вінницькою «Нивою» та «Поліссям» із Житомира завершився сутичкою та суддівським скандалом. Принциповий матч суперників, що змагаються за підвищення у класі, відбувся 15 травня на Центральному стадіоні Вінниці.

Господарі поля зусиллями Олександра Дугієнка вийшли вперед на 35-ій хвилині, втім вже на 49-ій житомиряни зрівняли рахунок після спірного пенальті. Призначений арбітром Денисом Резніковим одинадцятиметровий реалізував Юрій Соломкка.

На 86-й хвилині рефері видалив гравця «Полісся» Іллю Ходулю за другу жовту картку, але конвертувати чисельну перевагу у забитий гол вінничани не змогли. Ба більше, на четвертій доданій хвилині Юрій Соломка зробив дубль, принісши перемогу гостям.

По завершенні зустрічі вболівальники «Ниви», розлючені несправедливим, на їхню думку, пенальті, вибігли на поле щоб «поговорити» з арбітром. Той встиг отримати кілька ударів по обличчю до того, як поліція втрутилась у конфлікт.

Пізніше в.о президента «Ниви» Вадим Кудіяров звернувся із листом до президента Професійної футбольної ліги Сергія Макарова. У ньому функціонер поскаржився  на суддівство та закликав ПФУ провести з усіма командами Другої Ліги «профілактичну роботу щодо недопущення корупційних дій».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *