Мюзикл «Бал у Савойї» відкриє Vinnytsia Jazzfest-2019

Новини Вінниці Топ

Із 20 по 22 вересня у Вінниці відбудеться найстаріший джазовий фестиваль України Vinnytsia Jazzfest. У програмі 23-го міжнародного заходу – незабутні виступи музикантів з України, Польщі, Австрії, Бельгії, Люксембургу, Ізраїлю, Південно-Африканської Республіки та Ямайки. Відкриють грандіозний фестиваль 20 вересня феєричним мюзиклом «Бал у Савойї». Його глядачам презентують актори Київського національного академічного театру оперети.

  • Бал у Савойї» вважається класичної оперетою, але у сценічній редакції українського режисера Богдана Струтинського він перетворився на справжній джазовий феєрверк. Окрім захоплюючого сюжету і надзвичайної музики угорського маестро Пала Абрахама, ця шедевральна постановка здивує усіх видовищними танцями: вальсом, танго, фокстротом, румбою і, звичайно ж, степом, – каже директор Vinnytsia Jazzfest, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.
  • Вистава неодноразово ставала призером багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Маємо надію, що відвідувачам фестивалю припаде до смаку шалений каскад кумедних пригод, уявних зрад і щасливих примирень… До речі, для цього мюзиклу ми спеціально створили унікальну колекцію костюмів «Знаки Зодіаку, – зазначив генеральний директор-художній керівник, режисер-постановник, н. а. України Богдан Струтинський.

Джерело: operetta.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *