На Вінниччині шахрайка назвалася медиком та видурила в 24 людей 229 тис грн на «медобстеження»

Новини Вінниці Топ

У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що жителька с. Борівка Чернівецького району Вінницької області повідомляла жителям міста Могилева-Подільського та району,  що працює в Комунальному закладі «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня імені академіка О.І. Ющенка» та може забезпечити там проведення висококваліфікованого медичного обстеження та лікування із подальшим сприянням в отриманні групи інвалідності. Таке обстеження жінка оцінила в сім тисяч гривень.

24 людини  повірили шахрайці, «замовили» обстеження для себе і своїх рідних і перерахували на рахунок “медика” 229 тис. грн. Зрозуміло, що жодного медобстеження ніхто не отримав.

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою 32-річній борівчанці повідомлено про підозру в скоєнні 24 злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство).

На даний час, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) дії, у тому числі щодо додаткового виявлення осіб, які потерпіли від шахрайки.  
 
За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *