Вінничани просять «припинити сморід» від «очисних» на Сабарові

Новини Вінниці

Мешканка Вінниці Світлана Навитанюк звернулася до міської ради із проханням вжити заходів для боротьби із неприємним запахом від стоків у мікрорайонах Сабарів, Поділля та Свердловський масив. В електронній петиції пані Світлана зауважила, що місту потрібні  сучасні очисні споруди, а  викиди нечистот у річку треба максимально скоротити.

  • Просимо вжити всіх заходів та припинити періодичний нестерпний сморід від стоків в мікрорайонах Сабарів, Поділля, Свердловський масив. Сьогодні 10 серпня 2019 р. на вулицю зранку неможливо було вийти, потрібен протигаз! Невже не можна нарешті остаточно вирішити цю проблему, встановити сучасні очисні установки і припинити скидати нечистоти в річку. Страшно уявити, що відбувається з флорою і фауною річки Південний Буг, якщо навіть в повітря на десятки кілометрів розповсюджується такий їдучий сморід, що неможливо відкрити вікно. Раніше це відбувалось частіше, але і зараз проблема НЕ зникла, просто порідшали випадки. Та все ж, коли відбувається подібне, то всі місцеві жителі згадують нашу міську владу «незлим тихим словом», – пише вінничанка

Щоб «підписатися» під петицією треба перейти за посиланням. Міська рада розгляне звернення, якщо протягом наступних 13 днів його підтримає 350 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *