У Вінниці жінка знепритомніла посеред дороги, водії проїжджали повз (відео)

Відео Новини Вінниці

У неділю, 11 серпня, камери відеоспостереження Ситуаційного центру зафіксували на об’їзному мосту Вінниці жінку віком 50-60 років, яка виповзла з узбіччя на проїжджу частину дороги та знепритомніла. На відео видно, як кілька десятків машин по обидві сторони дороги проїжджали поряд із жінкою, та ніхто не зупинився, щоб поцікавитись, що сталося. Згодом небайдужі все ж таки зупинилися та викликали жінці «швидку».

  • О 10:06 годині на об’їзному мосту – траса міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, камери відеонагляду зафіксували невідому жінку, віком близько 50-60 років. Вона виповзла з узбіччя до середини проїжджої частини дороги та знепритомніла. Достаменно невідомо, що стало причиною цієї ситуації, але вражає байдужість людей, які, як видно на відео, просто проїжджали повз жінки і навіть ніхто не поцікавився, чи потрібна їй допомога. На щастя, знайшлися небайдужі громадяни. Вони зупинилися на узбіччі і забрали непритомну жінку з проїжджої частини дороги, – зазначають у Ситуаційнрому центрі

Інформацію про надзвичайну подію передали патрульній поліції. Жінці надали першу медичну допомогу, після чого її госпіталізовали до однієї з лікарень міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *