У Каліфорнії чоловік з мачете влаштував масову бійню (відео)

Відео Новини Світу

У місті Гарден-Гроув в Південній Каліфорнії 33-річний чоловік з ножем і мачете влаштував масову різанину. Про це повідомляє ABC News.

Серія нападів почалася з того, що підозрюваний пограбував місцеву пекарню, через півгодини поліція виявила тіла двох чоловіків у житловому комплексі, розташованому поблизу. Один із загиблих помер на місці, другий помер у лікарні.

Пізніше підозрюваний пограбував організацію, що займається переведенням у готівку чеків. Через 25 хвилин він напав на співробітницю страхової компанії. У поліції зазначили, що постраждала виживе.

Через чотири хвилини нападник посварився з працівником заправки, в результаті сварки підозрюваний декілька разів вдарив його ножем і мачете і ледь не відрізав жертві ніс.

Потім чоловік пограбував магазин, зарізав озброєного охоронця і забрав у нього пістолет. Потерпілий помер.

Під час розслідування останнього нападу поліція з’ясувала, що раніше підозрюваний також пограбував магазин Metro і вбив його співробітника.

Зараз нападник затриманий. У поліції повідомили, що він не був пов’язаний ні з однією з жертв. Він проживав у житловому комплексі, де були знайдені перші двоє загиблих.

Як повідомлялося, у суботу, 3 липня, в США нападник відкрив вогонь у торговельному районі у техаському місті Ель-Пасо. В результаті стрілянини загинули щонайменше 20 людей і ще 26 отримали поранення.

Нападник розстріляв людей з гвинтівки, вибравши торговий район, де на той момент перебували щонайменше три тисячі осіб. Населення округу Ель-Пасо на 80 відсотків складається з осіб латиноамериканського походження.

Пізніше в місті Дейтон у штаті Огайо ще один озброєний чоловік влаштував стрілянину. Внаслідок неї щонайменше дев’ять людей загинули і 26 поранені.

Третій випадок стався в Чикаго – невідомий відкрив стрілянину в одному з міських парків. В результаті інциденту вогнепальні поранення отримали сім чоловік.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *