На Вінниччині селяни «скидаються» на розчищення ставка

Новини Вінниці

У селі Сальник Калинівського району розпочався другий етап розчищення водойми, яка знаходиться біля місцевої школи. Взимку мешканці громади спільними зусиллями розчистили водойму від чагарників, а тепер взялися чистити її за допомогою спеціальної техніки. За інформацією видання «Калинівка.city», вартість робіт складаэ 150 тисяч гривень.

  • На розчищення водойми ми не витратимо жодної копійки з сільського бюджету, — каже Сальницький сільський голова Андрій Вовк. Розраховуємо виключно на кошти благодійників, людей, яким не байдужа доля Сальника

За словами сільського голови, завдяки односельчанам вже вдалося зібрати частину необхідної суми. Десять тисяч гривень перерахував на очищення водойми Юрій Чушак, по п’ять тисяч надали допомоги Тетяна Стрелюк, Юрій та Ігор Шишмани, по три тисячі гривень — Руслан та Роман Анепські, Євген Подольський, Леонід Ткаченко, двадцять тисяч гривень виділило на проведення очисних робіт ПрАТ «Зернопродукт». А Павло Козаков допоміг пальним на одну тисячу сімсот гривень.

Ми плануємо зробити наш ставок ще одним місцем для відпочинку мешканців громади, — каже Андрій Вовк. — Тут ми висадимо дерева, поставимо лавки, облаштуємо місце для відпочинку.

Охочі долучитися до доброї справи можуть перерахувати кошти на рахунок громадської організації «Розвиток і добробут села Сальник»:

р/р 26007055317841; ПАТ КБ «ПриватБанк» м.Калинiвка, МФО 302689, ідентифікаційний код 39731793.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *