Вінницька «Нива» виграла контрольний поєдинок напередодні подільського дербі

Новини Вінниці

Вінницька «Нива» зіграла контрольний поєдинок  із клубом «Світанок-Агросвіт» із села Шляхова Бершадського району. Спаринг проти чинних чемпіонів та володарів Кубка області вінничани виграли з рахунком 2:0.

Як повідомляє прес-служба «Ниви», в стартовому складі за «Ниву» вийшли: Мукомел (в), Попов, гравець на перегляді, Видрик, Червінський, Калітов, Тимофій Брижчук, Долінський, Загорулько, Маляренко, Браславський.

Перший тайм матчу проходив у гострій боротьбі. Обидві команди мали шанси відзначитися. Рахунок було відкрито «у роздягальню». Удар Тимофія Брижчука кіпер відбив, але прямо перед собою. І Артур Загорулько головою вразив ціль.1:0.

На початку другого тайму склад «Ниви» суттєво оновився. Моменти постійно почали виникати у воріт гостей. Перевага вінничан була помітна неозброєним оком. Були і вихід віч-на-віч, і удар в штангу Дениса Долінського тощо. А вже у додані хвилини чудову техніку продемонстрував Антон Брижчук. Він обіграв захисника і зряче пробив у кут воріт. 2:0!

Головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха назвав спаринг доволі хорошим. Він сказав, що було важливо із психологічної точки зору здолати «Світанок-Агросвіт», адже цій команді «Нива» нещодавно поступилася.

– У нас була чоловіча розмова після гри із «Калушем» (0:3). Два дні було важко відійти від цього. Я попросив футболістів про дещо інше ставлення до гри і тренувань Інакше – результату не буде! Напевно, хлопці прийняли мій меседж, дещо переглянули своє ставлення до роботи і перелаштувалися. Наскільки це ефективно, покажуть подальші ігри, – каже Колінс Нгаха.

Наступний поєдинок для «Зелоено-білих» буде офіційним. У суботу, 10 серпня, команда у гостях зіграє проти хмельницького «Поділля» в рамках чемпіонату Другої Ліги. Подільське дербі відбудеться о 17:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *