Можливо, потрапила у секту: У Вінниці зникла 24-річна дівчина із частковою втратою пам’яті

Новини Вінниці Топ

Рідні та близькі розшукують зниклу безвісти 24-річну вінничанку Ольгу Курманську. У дівчини часткова втрата пам’яті, вона видалила свої акаунти із соціальних мереж та потрапила в оточення алкоголиків і безхатченків. В останнє її бачили у компанії літнього чоловіка з палицею. Друг Ольги Артур Покорський припускає, що вона могла потрапити у якусь секту.

  • У дівчини відбулась втрата пам’яті, вона не пам’ятає та не розуміє що з нею. (дуже віруюча)
    Повидалялась із соц. мереж. Потрапила в оточеня людей алкоголіків та безхатченків (ходить з якимось старим чоловіком та піклуєтся про нього) (можливо Секта).  Просить гроші у батьків, всі гроші віддає йому, на зустрічі не з’являєтся, не відписує про своє місце знаходження! (це було донедавна). НАРАЗІ не відповідає на повідомлення взагалі, видалила усі фото, перестала ходити на роботу, потрапила в незрозуміле оточення людей, зараз вона ніби маріотенка. Останній раз бачили в Sky Park (в понеділок 29.07.19), та на центральному ринку ближче до жд. (приблизно 2 тижні тому) також на площі перемоги (ходила з старим чоловіком з палицею). ДРУЗІ, це особисто моя подруга, ЗНАЮ ЇЇ ОСОБИСТО БАГАТО РОКІВ, людина займалась та була разом зі мною у організації «Тверезе Життя» та «Вінниця Бігаємо Разом».  Вона веде здоровий та тверезий спосіб життя. Якби це була не 100% інформація, я б цього не писав. – повідомив Артур на Facebook

Правоохоронці вже отримали звернення щодо зникнення дівчини, проте, оскільки вона повнолітня, в активний розшук оголосити її не можуть. Артур просить усіх, хто бачив Ольгу, телефонувати на лінію 102.

Телефон мами Ольги: 096 40 81 141 (Антоніна Михайлівна)

Телефон Артура: 063 29 49 729

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *