Врятували чоловіка та попередили пожежу: вінницькі рятувальники двічі за день екстренно відкривали двері

Новини Вінниці

У середу, 31 липня, на Вінниччині рятувальники двічі допомагали громадянам відчинити замкнені двері. У першому випадку робота бійців ДСНС дозволила медикам дістатись до чоловіка, якому стало зле, а в іншому – попередила пожежу в квартирі, де спала маленька дитина.

Як повідомляють в обласному управлінні ДСНС, 31 липня о 21:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.Вінниці необхідна допомога працівникам поліції та медикам.

Прибувши на місце події, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №4 встановили, що господар помешкання, якому стало зле, впав та заблокував міжкімнатні двері. За допомогою шанцевого інструменту бійці ДСНС відчинили двері та передали чоловіка медикам.

Того ж дня в Могилів-Подільському рятувальникам ДПРЧ-12 надійшло повідомлення про те, що господарка не може потрапити до квартири, вхідні двері якої зачинило протягом. Всередині знаходилася малолітня дитина. Прибувши на місце події, бійці аварійно-рятувального відділення за допомогою триколінної драбини потрапили до помешкання та відчинили двері. З’ясувалося, що малолітня дитина спала, а на ввімкненій плиті залишився чайник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *