МВС звільнило керівника вінницького оборонного підприємства «Форт»

Новини Вінниці Топ

Керівника науково-технічного об’єднання МВС України «Форт» Віктора Писаренка звільнили з посади у зв’язку із невиконанням умов укладеного контракту. У Міністерстві заявляють, що причиною такого рішення стали неефективні управлінські рішення пана Писаренка. Укладений з ним контракт розірвано в односторонньому порядку.

До слова,КНТО «Форт» МВС України було засноване у 1991 році для розробки і впровадження у виробництво засобів особистого захисту для співробітників органів внутрішніх справ на базі спеціального відділення УВС Вінницької області з виробництва спецзасобів.

Казенне науково-технічне об’єднання «Форт» МВС України – сучасне підприємство ВПК України, що займається розробкою і виробництвом стрілецької зброї, боєприпасів і спецзасобів. На сьогоднішній день на його виробничих потужностях налагоджений ліцензійний випуск кількох видів стрілецької зброї, приймаються активні заходи, спрямовані на створення інфраструктури для розробки і виробництва боєприпасів в промислових масштабах. У грудні 2018 року на підприємстві запустили лінію з виробництва куль та гільз для патронів калібрів 9х18мм (Makarov) та 9х19мм (Luger). Нова лінія обійшлася у майже 69 мільйонів гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *