Хотів скоріше потрапити додому: на Вінниччині п’яний рецидивіст викрав автомобіль односельця

Новини Вінниці

У селі Селище Тиврівського району 25-річний місцевий мешканець, перебуваючи на підпитку, викрав автомобіль односельця. Зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і перебував на іспитовому терміні.

За даними головного управління обласної поліції, 26 липня  на спецлінію 102 надійшло повідомлення від  28 – річного  жителя  с.Селище Тиврівського  району  з приводу крадіжки  автомобіля. Потерпілий заявив, що залишив авто на  власному подвір’ї  з ключами у замку запалювання.

Правоохоронці розшукали зловмисника, причетного  до викрадення  автомобіля. Ним  виявився неодноразово судимий 25 – річний місцевий житель, який зараз перебуває на іспитовому терміні.  

Зі слів правопорушника, будучи на підпитку, вночі він проходив  повз будинок  потерпілого та помітив машину. Двері виявились не зачиненими, а ключі знаходились у замку запалювання. Скориставшись цим, чоловік  вирішив доїхати додому. Наразі зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим відділенням поліції  відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.289  Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 8  років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *