У Вінниці проводиться конкурс грантів до Дня міста

Новини Вінниці

Фонд «Подільска Громада» оголошує конкурс грантів до Дня міста Вінниця. Кожен охочий може доповнити власними ідеями святкову програму. Конкурс відбувається у колаборації та за підтримки Вінницької міської ради.  Загальний грантовий пул складає  300 000 гривень

Пректи учасників конкурсу мають відповідати таким тематикам:  

Вінниця – місто свідомих. Енергозбереження, енергоефективніть, екологія.

Вінниця – місто спортивних. Спортивні змагання тощо

Вінниця – місто посмішок. Освітні та розважальні проекти для дітей.

Вінниця – місто вражень. Туризм, урбаністика. 

Вінниця – місто  ідей. Досягнення міста у різних сферах.

Критерії відбору проектів: 

  • Відповідність проекту тематикам конкурсу
  • Наскільки запланована діяльність веде до досягнення мети
  • Креативність проекту. Чи пропонує команда проекту нестандартні рішення, нові формати, використання сучасних технологій тощо, в ході реалізації проекту? Чи є ідея проекту креативною? 
  • Наявність команди та чіткого розподілу обов’язків. Чи є люди, які будуть реалізовувати проект (чи це не є проектом однієї людини)? Скільки людей залучено безпосередньо в реалізацію проекту.
  • Досвід реалізації проектів.Чи має команда або хтось з команди попередній досвід реалізації подібних проектів?
  • Реалістичність і обгрунтованість витрат за проектом. Наскільки чіткий та реалістичний бюджет? Наскільки бюджет є оптимальним за співвідношенням ціна-якість? Чи є витрати по проекту раціональними?
  • Короткострокові результати та довгостроковий вплив проекту. Чи матиме проект продовження після закінчення фінансування.

Спеціальні умови: Заявки приймаються від організацій громадського сектору, що офіційно зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території міста Вінниця

Отримані конкурсні заявки не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду.

Не розглядатимуться проекти: Політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, комерційних структур, а також проекти, у яких на адміністрування закладено більше ніж 20%.

Аплікаційна форма конкурсу та Шаблон бюджету проекту можна подивитись за лінком. Заявки слід надсилати на адресу podolfond@gmail.com з темою «Конкурс День міста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *