Вінничанам варто знати: Instagram не буде показувати кількість лайків під фото

Новини Вінниці

Instagram запускає оновлення, яке буде приховувати кількість лайків під фотографіями. Про це повідомляє Liga.net.

  • Нововведення почнуть тестувати спочатку в кількох країнах – Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ірландії, Італії, Японії та Бразилії, – йдеться в повідомленні.

На даний момент користувачі Instagram бачать загальну кількість осіб, яким сподобалося фото або пост. У новій пробної версії буде показуватися тільки ім’я останнього користувача, який лайкнув пост, а далі під повідомленням буде вказуватися “та інші”.

Приховувати кількість лайків адміністрація соцмережі вирішила через побоювання, що соціальні платформи можуть сприяти низькій самооцінці та психологічно травмувати молодих людей.

  • Ми сподіваємося, що цей тест зніме тиск на користувачів через те, скільки лайків, отримає повідомлення, щоб ви могли зосередитися на тому, щоб ділитися тим, що вам подобається, – йдеться в заяві директора з політики Facebook в Австралії та Новій Зеландії Міа Гарлік.

За її словами, мета оновлення у тому, щоб користувачі відчували себе менш залежними від сторонніх оцінок.

В Instagram підкреслили, що нова функція не вплине на інструменти вимірювання для бізнесу. Користувачі зможуть побачити список людей, яким сподобався контент, просто натиснувши на нього.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *