У Вінниці буде муніципальний басейн у відремонтованому спорткомплексі (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

У Вінниці ремонтують спортивний комплекс по вул. Академіка Янгеля,48. Там працюватиме перший муніципальний 25-метровий бассейн, який зможуть відвідувати до 300 людей на день. У спорткомплексі передбачено два гімнастичні, атлетичний та ігровий зали, глядацькі балкони. Структуру буде адаптовано для людей з інвалідністю та маломобільних групп.

  • Реконструкція цього об’єкту мала виконуватись за рахунок польського інвестора. Але обставини змінились, і ми прийняли рішення, що ми будемо власними силами відновлювати цей спорткомплекс. Кошторисна вартість реконструкції становила 45 млн грн. Для міського бюджету це надзвичайно великі кошти, тому було прийнято рішення виконувати роботи два роки. Але ми отримали субвенцію з цільовим призначенням «на реконструкцію та капітальний ремонт двадцятип’ятиметрових басейнів» у розмірі 20 млн грн. І зможемо скоротити термін виконання цих робіт, – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

У спорткомплексі вже встановлено фундаментні балки під стіни першого поверху на південному фасаді, зроблено монолітні пояси на рівні покрівлі, нові віконні прорізи на фасадах будівлі. Завершується підсилення стін будівлі. Робітники утеплюють фасад, установлюють покрівлю. Виконано заміну двох прогонів та плит покриття приміщення басейну, роботи по підсиленню існуючих плит покриття. Замінено плити перекриття на обхідних доріжках басейну. Підсилено колони під чашею басейну, проводяться роботи по підсиленню чаші басейну. Виконується влаштування вентиляції, господарської каналізації та прокладка електропроводки.

У подальшому  займуться  благоустроєм навколо спортивного комплексу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *