Ліквідація «комунальних» монополій, справедливі тарифи: кандидат від «ЄС» Андрій Гижко уклав угоду із виборцями свого округу

Новини Вінниці

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №11, перший заступник голови ОДА Андрій Гижко, сьогодні, 16 липня, уклав угоду зі своїми виборцями. Мажоритарник від партії «Європейська Солідарність» зобов’язався захищати права співвласників багатоповерхових будинків. Вперше у політичній історії Вінниці публічні зобов’язання кандидата перед громадою були викладені в офіційному документі та скріплені підписами.

Відповідно до умов угоди, у разі перемоги на окрузі кандидат у нардепи відстоюватиме доступні, якісні та прозорі тарифи для громадян, виступатиме із законодавчими ініціативами за скасування монополій у сфері комунальних послуг та за спрощення процедури захисту прав їхніх споживачів.

Крім того, у разі обрання нардеп Гижко сприятиме створенню комфортного, інклюзивного середовища на своєму окрузі та загалом підтримуватиме законопроекти, спрямовані на розвиток інфраструктури міст. Важливе місце в угоді займає пункт про екологію та здоров’я громадян. Задля його покращення кандидат надасть повну підтримку ініціативам, які посилюватимуть контроль за якістю питної води, повітря та продуктів харчування.

  • У партії «Європейська Солідарність» є низка законодавчих напрацювань у галузі благоустрою. Перш за все, вони  пов’язані із ліквідацією монополій у сфері комунальних послуг. Тому що монополіст диктує не лише ціну, але і якість послуги, ось і виходить, що інколи ми платимо кошти за ті чи інші роботи, а ефекту не бачимо. Спочатку – ліквідація монополій, а слідом інші законопроекти, – розставив пріоритети Андрій Гижко

З боку виборців укладання домовленостей завірили члени об’єднань співвласників багатоповерхових будинків. Угоду скріпили підписами сам Андрій Гижко та голова правління Асоціацї ОСББ Вінниці Ельвіра Мрясова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *