Вінничани здобули «золото» та «срібло» на чемпіонаті України з велосипедного та пішохідного туризму

Новини Вінниці

Сім днів поспіль –  із 9 до 15 липня –  Полтавщина приймала юних спортсменів на чемпіонаті України з пішохідного та велосипедного туризму серед юнаків.

На змагання прибули 18 команд із пішохідного спортивного туризму та 13 команд – із велосипедного спортивного туризму. Загалом, у чемпіонаті  взяли участь 330 спортсменів.

У загальному заліку чемпіоном України з пішохідного туризму стала команда Чернігівської області, яка у двох із трьох залікових видів виборола перші місця, а в «Змаганнях зв’язок» поступилася перемогою команді Вінницької області, що стала срібним призером чемпіонату. Бронзу отримала команда м. Києва (Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді).

Абсолютним переможцем чемпіонату України з велосипедного туризму стала команда Вінницької області: у обох залікових видах спортсмени посіли перші місця. Срібні медалі виборола команда Волинської області, а бронзу отримала команда Харківської області № 1, учасники яких у «Комплексній дистанції» та «Велоралі» розділили між собою другі та треті призові місця.

Переможці, призери та їхні тренери нагороджені дипломами Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, кубками та медалями, а в особистому заліку спортсмени отримали призи від спонсорів.

За інформацією: www.fstu.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *