Зеленський звільнив десятьoх голів РДА у Вінницькій області

Новини Вінниці

Президент України Володимир Зеленський звільнив 10 голів районих державних адміністрацій Вінницької області. Відповідні розпорядження розміщені на сайті Президента.

Звільнити Стефанцова Івана Васильовича з посади голови Бершадської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – йдеться у розпорядженні №79/2019-рп.

Звільнити Уткіна Владислава Анатолійовича з посади голови Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – зазначається у розпоряджені №80/2019-рп.

Звільнити Легезу Олега В’ячеславовича з посади голови Жмеринської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – говориться у розпоряджені №81/2019-рп.

Звільнити Чернегу Ярослава Анатолійовича з посади голови Літинської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”, – йдеться у розпорядженні №82/2019-рп.

Звільнити Китасюка Олега Івановича з посади голови Могилів-Подільської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – зазначається у розпоряджені №83/2019-рп.

Звільнити Ладана Сергія Вікторовича з посади голови Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – говориться у розпоряджені №84/2019-рп.

Звільнити Марцин Людмилу Іванівну з посади голови Теплицької районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – йдеться у розпорядженні №85/2019-рп.

Звільнити Лобаня Леоніда Івановича з посади голови Тростянецької районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України“, – зазначається у розпоряджені №86/2019-рп.

Звільнити Кедик Катерину Станіславівну з посади голови Шаргородської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”, – говориться у розпоряджені №87/2019-рп.

Звільнити Вдовцова Михайла Михайловича з посади голови Ямпільської районної державної адміністрації Вінницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”, – йдеться у розпорядженні №88/2019-рп.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *