У Вінниці нагородили переможців конкурсу стартапів

Новини Вінниці

У приміщенні Вінницької ОДА, сьогодні, 9 липня, нагородили переможців обласного конкурсу стартапів серед підприємців-початківців. Автори найкращих бізнес-планів отримали сертифікати на отримання гранту в розмірі від 20 до 70 тисяч гривень.  

Як йдеться в повідомленні на сайті ОДА, конкурс проводиться третій рік поспіль і щороку кількість учасників і його бюджет збільшуються. Так, в перший рік бюджет становив 300 тис грн, а кількість заявок на участь була близько 30. Цьогоріч на конкурс подано 140 проектів, а бюджет зріс до 1,5 млн грн. Організатори переконані, що і в подальшому проект буде цікавити підприємців-початківців, а фонд на підтримку стартапів буде збільшено, аби підтримку у розвитку власної справи отримало якомога більше людей.

Серед умов участі в конкурсі – створення нових робочих місць, реєстрація учасниками нових ФОП, залучення власних коштів у розвиток стартапу, пошук та доведення наявності ринків збуту, діяльність підприємства-переможця не менше 2 років.

Грантові кошти переможцям надають безповоротно і будуть перераховані протягом місяця. Після цього організаторами проводитиметься моніторинг втілення та розвитку бізнес-проектів у життя. Кожен з переможців конкурсу  отримав грант в розмірі від 20 до 70 тис грн, в залежності від розробленого проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *