За “звання” наймоднішого розумника у Вінниці змагалися песики

Новини Вінниці

Дефілювали, виконували команди та їли собачий корм наввипередки. Такі завдання виконували учасники конкурсу краси та інтелекту для собак. Він пройшов на Вишенському озері під час «Купальського пікніка». Участь у змаганнях взяли два десятки домашніх улюбленців вінничан.

Всього представили 7 порід: золотистий ретривер, Кане-Корсо, шпіц, Джек Рассел тер’єр, королівський дог та далматинець. Про походження кожної — господарі чотирилапих розповідали глядачам.

У Вінниці чотирилапі улюбленці змагались за звання найартистичнішого, наймоднішого та найрозумнішого песика

А кожен хвостатий конкурсант показав, чого навчив його господар, працювали здебільшого, у тандемі. Виконували як стандартні команди: охороняй, сидіти, лежати, так і «креативні»: «покажи ховрашка» та «вмер».

  • Ми помітили, що на захід зібралось багато глядачів. Дорослі та діти з великим захопленням слідкували за поведінкою та манерами чотирилапих. Собака дійсно приваблює та виховує молодь і суспільство щодо доброти та допомоги іншим. Вона прищеплює дітям любов до тварин та вчить бути їх відповідальними. За дозволу господарів дітки могли погладити та попестити песика, який сподобався. Це була своєрідна «енімал-терапія». А ще, ми популяризуємо культуру вигулу собак на Вишенському озері. Щоб власники підходили до цієї процедури з усією відповідальністю і прибирали за своїми улюбленцями, – зазначила організаторка конкурсу Ірина Баранович.
У Вінниці чотирилапі улюбленці змагались за звання найартистичнішого, наймоднішого та найрозумнішого песика

В кінці заходу усі переможці й переможниці отримали смачні та корисні подарунки.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *