На Вінниччині затримали двох юнаків, які продавали амфетамін та канабіс

Новини Вінниці

Двоє юнаків з міста Бар віком 18 та 19 років продавали через месенджер Telegram амфетамін та канабіс. Зловмисників затримали у п’ятницю, 5 липня.

За даними поліції, ділки закупляли товар в Інтернеті і  реалізовували його через Telegram. Замовлені наркотики клієнти знаходили у «закладках». Діяльність правопорушників поліцейські документували протягом півроку та зробили декілька оперативних закупівель.

Під час санкціонованого обшуку у помешканнях затриманих працівники поліції вилучили 26 згортків з амфетаміном, підготовлених для «закладок», електронні ваги та пакетики для фасування. 

За словами затриманих, наркотичні речовини вони купували через Інтернет, вдома фасували по 0,5-1 г та перепродували за вищою ціною. 
Вилучені речовини направлені на експертизу.

Наразі поліція встановлює джерело надходження наркотиків.
Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *