Ми їх не боїмося, ми їх переможемо

Новини Вінниці

Істерика наших опонентів – найкращий доказ того, що ми все робимо правильно і повинні йти далі, як би важко не було. Критика буде завжди, ось тільки на адресу кандидатів «Слуги народу» сиплеться не критика, а якесь суцільне завивання, що влада йде з рук колишніх, і їм цього дуже й дуже не хочеться, тому що є чітке розуміння, що буде далі: відміна депутатського імунітету, рівність усіх перед законом, відповідальність за здійснені злодіяння та злочини. Чудово зрозуміло, що найлютіший корупціонер не хоче сидіти у в’язниці. Найнахабніший злодій не бажає предстати перед чесним судом. Бувалий депутат, що засідає три-чотири терміни поспіль, не хоче позбутися схем збагачення. Розуміємо, усе розуміємо, але нічим у цьому допомогти не можемо – Україна почала мінятися разом із перемогою Володимира Зеленського, і ці зміни вам уже не зупинити, що б ви там не робили і не казали.

Бруд, що ллється з деяких телеканалів, електронних та друкованих ЗМІ, соцмереж – все це конвульсії еліти, що стрімко втрачає владу. Смішно, але замість того, що боротися по-справжньому, у чесному електоральному двобої, опоненти намагаються якось навіть не вдарити, а плюнути спідтиха. А потім вказати пальцем, мовляв, дивіться – а це ми плюнули! Що ви хочете цими плювками довести?! Кого мрієте переконати?! На злодієві тільки шапка горить, а ви, певне, голі ходите, бо на вас – злодіях-корупціонерах-хапунах-брехунах – уже вся одежа давно згоріла. І люди бачать цей ваш сором і все чудово розуміють.

На вашому боці якісь гроші, скоріш за все крадені, на котрі для вас створили тисячі ботів, щоб розповсюджувати сотні фейків. А на нашому боці правда. На нашому боці народ. Ми знаємо, хто за нас голосує, ми спілкуємося з виборцями, ми самі і є народ, тому що у Радах не засідали, у міністерствах не працювали і не крали, ми разом із народом страждали від вашого свавілля і, як могли, намагалися будувати Європу у себе вдома. Без вашої, на хвильку, допомоги. Без допомоги тих, хто чваньковито вимагав уклінності і плазування, тому що загордів, що влада не від народу, а над народом.

На всі ваші помиї, на тисячі фейків у нас рівно одна порада – угамуйтеся. Це не допоможе. Україна стане іншою, як би вам цього не хотілося. Україна стане державою з працюючими інститутами, з дотриманням прав людини, зі справді демократією, де вам місце якщо і буде, то тільки у в’язниці.

Ми не збираємося вступати у дискусію з вами – тими, хто збанкрутів, але ще мріє збанкрутіти країну. З вами говорити нема про що. Ми всі відкриті до дискусій з українським народом, ми завжди готові слухати критику з боку виборців, нам не страшно дивитися в очі тим, хто покладає на нас надії на зміни. І нам зовсім немає потреби спілкуватися з вами. У нас немає на це часу – треба країну рятувати, а не на балачки з ботами відволікатися.

Наша виборча кампанія триватиме. Наша мета незмінна: ми йдемо у парламент, щоб створити більшість партії «Слуга народу», щоб надати президенту Зеленському можливість виконати його передвиборчу програму від початку і до кінця. А це означає, що нас не зупинять жалюгідні силкування опонентів, які намагаються перебріхувати факти, зсунути увагу суспільства, сховати власні провали і злочини за голосними, але пустими обвинуваченнями.

Наступає момент, коли політичні технології перестають мати значення – українці ситі по горло вашою демагогією і вашими одвічними виправдуваннями. В Україні, котру будує Володимир Зеленський поруч із українським народом, не передбачено створення ані Міністерства бруду, ані Департаменту чуток, ані навіть Служби підтримки олігархів, щоб ви могли зайняти там місця і знову з пихатим виглядом не робити нічого корисного для суспільства.

Найголовніше – ми, українці, вас не боїмося. Кажіть усе, що спаде вам на думку; тріпати язиком – ваше покликання і єдина здібність. Ви ні на що не здібні і саме тому програєте. З тріскотом і гуркотом, з ганьбою і безчестям. Це ваша доля, і нам із вами не по дорозі.

Армії ботів лише розповсюджують чутки і бруд, вони не голосують на виборах, у них немає справжньої особистості, у них є лише завдання спробувати врятувати своїх божевільних олігархічних господарів. Ми розуміємо, що нас поливають брудом не від хорошого життя, а від страху, від побоювання понести відповідальність, але цього вже не змінити – Україна буде вільною, незалежною державою з працюючим правосуддям, з ефективною економікою, з Володимиром Зеленським на посту президента і більшістю партії «Слуга народу» у Верховній Раді. Тому що так вирішив мудрий український народ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *