Поранив ножем, забрав їжу та гроші: на Вінниччині молодик пограбував пенсіонерку

Новини Вінниці

У селі Джулинка Бершадського району затримали раніше судимого 23-річного чоловіка, який, озброївшись ножем, пограбував 67-річну місцеву мешканку.

За даними поліції, 3 червня близько 20:00 зловмисник увійшов до будинку жертви через незамкнені вхідні двері. Побивши та поранивши пенсіонерку ножем, нападник забрав у неї 7 000 гривень та продукти харчування. За кілька годин пошуків працівники поліції затримали зловмисника у власному помешканні. Як з’ясувалося, після вчинення злочину, молодик мав намір втекти у  місто  Умань Черкаської області. По допомогу він звернувся до свого знайомого, який має власний автомобіль.  Дорогою  молодик згадав, що  забув  паспорт і повернувся додому. Там на нього вже чекали працівники поліції.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *