Розбійник у медичній масці: 35-річний вінничанин пограбував пенсіонерку в Козятинському районі

Новини Вінниці Топ

У понеділок, 1 липня, у Вінниці працівники поліції затримали зловмисника, який 30 червня у Козятинському районі вчинив розбійний напад на 64-річну місцеву жительку. Застосувавши фізичну силу, та, погрожуючи гострим металевим предметом, зловмисник змусив потерпілу віддати йому гроші та мобільний телефон.

30 червня до поліції звернулась жителька села Флоріанівка з повідомленням про те, що  близько третьої години ночі невідома особа вчинила на неї розбійний напад. Вночі жінка відчинила двері невідомій особі, яка постукала у вікно її будинку.

Зловмисник з медичною маскою на обличчі та гострим металевим предметом у руках накинувся на господарку будинку, побив її та, погрожуючи фізичною розправою змусив віддати заощаджені гроші – 1600 гривень. Тікаючи, нападник прихопив зі стола мобільний телефон потерпілої. 

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Олег Швець, неподалік від будинку потерпілої поліцейські виявили медичну маску, гумові рукавиці та конверт, у якому знаходились гроші потерпілої. Вжитими оперативними та розшуковими заходами оперативники встановили та затримали у м. Вінниці особу, причетну до цього злочину. Зловмисником виявися 35-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини, крадіжки та  хуліганство. 

У вчиненому зловмисник зізнався та показав у лісосмузі місце, де сховав телефон потерпілої.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *