Із Зеленським не розмовляв: Валерій Коровій не знає, чи очолюватиме Вінницьку ОДА надалі

Новини Вінниці

Голова Вінницької обласної адміністрації Валерій Коровій заявив, що  поки не розмовляв із Володимиром Зеленським щодо свого ймовірного звільнення і не знає чи працюватиме далі на свої посаді. Про це він заявив сьогодні, 27 червня, під час зустрічі із журналістами.  

  • З президентом я зустрічі не мав, розмов відносно своєї роботи з ним не вів. Можу тільки сказати, що Конституцією передбачена норма: голови обласних адміністрацій, як і районних, призначаються на термін повноважень президента. З огляду на це не треба писати ніяких заяв на звільнення. Президент за поданням Кабінету міністрів може ухвалити будь-яке рішення. Це може бути рішення і про перепризначення, і про призначення нового голови ОДА, – сказав він

Очільник обласної адміністрації також додав, що наразі не знає прізвища свого ймовірного наступника.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень перед новообраним Президентом України Володимиром Зеленським. Пізніше сам голова ОДА спростував ці чутки, назвавши їх «великою бульбашкою».

Як відомо, Президент України Володимир Зеленський ініціював і прагне звільнення всіх голів обласних державних адміністрацій. 

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *