«Велика бульбашка, або просто фейк»: Валерій Коровій спростував, що йде з посади голови Вінницької ОДА

Новини Вінниці

Очільник Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій спростував інформацію про свою відставку. На своїй сторінці у соцмережі Facebook держслужбовець зазначив, що інформація про його відхід з посади є лише чутками, які породила «некомпетентна інтерпретація одного із працівників облдержадміністрації та вільне тлумачення одного поважного місцевого журналіста».

Натомість пан Коровій зауважив, що не тримається за крісло голови ОДА, але вимушений прокоментувати ситуацію, оскільки фейкова новина викликала занепокоєння інвесторів, які вкладають кошти в економіку області.

  • Зазвичай не коментую фейки, але з огляду на те, що на протязі дня мав цілий ряд розмов з компаніями, які реалізовують інвестиційні проекти в області вимушений зазначити. Абсолютна некомпетентна інтерпретація одного із працівників облдержадміністрації, та вільне тлумачення одного поважного місцевого журналіста породило велику бульбашку або просто «фейк».
    Хотів би наголосити, що голови місцевих державних адміністрацій призначаються на період повноважень Президента України і працюють до призначення нового голови. При цьому слід зазначити, що подання на звільнення, перепризначення або призначення подаються Кабінетом Міністрів України.
    Хотів би попросити ЗМІ не використовувати неперепровірену інформацію. 
    З усією відповідальністю заявляю, що за посаду не тримаюсь, проте є речі, які виходять за межі особистого і стосуються напрацювань багатьох людей.
    Треба набратися терпіння …Слава Україні!!!, – написав посадовець

Нагадаємо, 21 травня з’явилася інформація, що головаВінницької ОДА Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень перед новообраним Президентом України Володимиром Зеленським.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *