Голова Нацполіції пообіцяв вдові Олександра Комарніцького справелдливе розслідування справи

Новини Вінниці

Голова Національної поліції України Сергій Князєв зустрівся із вдовою Олександра Комарніцького. Головний правоохоронець країни запевнив пані Олесю, що органи правопорядку зроблять все можливе, аби винний у смерті її чоловіка поліцейський  поніс належне покарання. 

  • Ми докладаємо максимум зусиль, аби винний в цьому злочині поніс покарання. Також покарання понесуть і особи, які тим чи іншим шляхом причетні до того, що цей злочин взагалі міг статися, – цитує Сергія Князєва сайт обласної поліції  

Глава відомства наголосив, що Національна поліція повністю сприяє всебічному та прозорому розслідуванню подій 11 червня у Вінниці, а поліція надасть родині загиблого всю необхідну допомогу.

Пані Олесі зазначила, що сподівається на повне та ефективне розслідування смерті її чоловіка.

Нагадаємо 11 червня близько 23:00 у Вінниці поліцейські побили партійця «Громадянської позиції» Олександра Комарницького, який відмовив їм у проханні стати понятим під час вилучення зброї в громадянина. Чоловік отримав серйозні черепно-мозкові травми і впав у кому. У неділю, 23 червня, Олександр помер у лікарні не приходячи до тями.

Підозрюваний у перевищенні повноважень поліцейський перебуває під домашнім арештом, прокуратура звернулася до апеляційного суду із наміром замінити запобіжний захід на тримання під варту. Йому загрожує до 10 років ув’язнення. На час розслідування обставин справи від посади відсторонений начальник головного управління обласної поліції Вінниччини Юрій Педос та ще четверо керівників місцевої поліції. Звільнено з лав поліції заступника Юрія Педоса Сергія Сокиряна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *