Чому на Вінниччині не відкрилися три дитячі табори

Новини Вінниці

Цього року більш ніж в чверті закладів оздоровлення і відпочинку для дітей зафіксовані порушення санітарного законодавства, –  повідомляє прес-служба Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.  

Так,  порушення вимог санітарного законодавства встановлені у 2044 закладах, або в 25,7%. Основними порушеннями стали невиконання пропозицій Держпродспоживслужби щодо зміцнення матеріально-технічної бази, організації харчування, недотримання санітарно-протиепідемічного режимів, невідповідність гігієнічним вимогам питної води тощо.

Ці дані були отримані в результаті проведення 7952 комплексних та позапланових обстежень або перевірок.

Зокрема, за інформацією Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, через заборону не відкрито три пришкільних табори, зокрема пришкільний табір в ЗОШ І – ІІІ ст. № 2 м. Гнівань Тиврівського району у зв’язку з карантином через захворювання на кір. Через невідповідність лабораторних досліджень питної води не розпочав роботу пришкільний табір КЗ “ЗШ №16 ВМР” м. Вінниця, не відкрито пришкільний табір у Вінницькому районі, с. Михайлівка через не закінчений ремонт каналізаційної системи.

Фото з мережі Інтернет

За інформацією:  УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *