На Вінниччині 20 родинам пільговиків придбають квартири за кошти з держбюджету

Новини Вінниці

Вінницька область отримала з державного бюджету перший транш грошей – 20,5 млн грн, які будуть витрачені на придбання нових помешкань для представників пільгових категорій.

Як повідомила директор департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Наталя Заболотна, 14 квартир буде придбано для членів сімей загиблих учасників бойових дій, а також УБД з числа інвалідів І-ІІ групи, 4 квартири для учасників бойових дій на території інших держав, 1 квартира – учаснику бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб і 1 квартира для учасника Революції Гідності.

  • Кошти надійшли відповідно до розпорядження Кабміну як компенсація на придбання житла пільговим категоріям. Перший транш складає 20,5 мільйонів гривень. Скільки буде виділено до кінця поточного року наразі невідомо, – уточнили Заболотна.

Окрім цього, вона додала, що перебуваючи в Румунії керівництву області вдалося домовитися про відпочинок та оздоровлення дітей з Вінниччини в Ясах. Уже в липні-серпні близько 80-ти дітей відвідають визначні та цікаві місця Румунії. Наразі опрацьовуються всі юридичні процедури, що стосуються оформлення закордонного відпочинку дітей.

Олеся ШУТКЕВИЧ

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *