«Зірки над Нивою»: вийшла книга до ювілею футбольного клубу з Вінниці

Новини Вінниці

Побачила світ присвячена 60-річчю вінницької «Ниви» книга «Зірки на Нивою», авторства екс-президента клубу Василя Вовка та спортивного журналіста Олега Федченка.

В основі видання – інтерв’ю і нариси про відомих вінницьких футболістів, тренерів і функціонерів команди.

  • У виданні можна знайти відверті визнання справжніх зірок вітчизняного футболу. Півзахисник київського «Динамо» і національної збірної Віталій Косовський звертає увагу, що старт його кар’єрі дала вінницька «Нива». Не всі згадають, що екс-футболіст нашого клубу, «Дніпра» і московського «Спартака», а нині відомий експерт телепрограми «ПроФутбол» на каналі «2+2» Сергій Нагорняк народився саме у Вінниці. Він тепло згадує часи свого футбольного становлення. Сергій каже, що запрошення до національної збірної України було дивом, адже він тоді лише рік грав у Великий футбол! – інформує прес-служба клубу.

Йдетьтся у книзі і про людей, з якими нині пов’язана доля «Ниви». Зокрема, чимало уваги приділяється в.о. президента клубу Вадиму Кудіярову, головний тренер Колінсу Нгаха, капітану Ігорю Маляренку, лікарю Вільяму Войцеховському і колишньому президенту Василю Вовку.

Книгу «Зірки над Нивою» можна придбати:

– у спортивному магазині на СК «Нива»;

– у касах продажу квитків під час домашніх матчів «Ниви»;

– через «Нову пошту» або «Укрпошту», попередньо сплативши вартість книги (390 гривень) на картку Приватбанку: 5221 1911 0010 0626 (отримувач Сергій Віліславович Волощук, інвестор проекту). У призначенні вказати: на придбання книги.

Телефон для довідок: 096-097-56-95.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *