На вінницьких вулицях активісти зафарбували 300 адрес продажу наркоти

Новини Вінниці

Вп’яте, вінничани кинули виклик місцевим наркоторговцям. Більше 60-и учасників антинаркотичного рейду, озброївшись балонами із фарбою, вирушили на полювання в район Замостя. Це, зокрема, місцеві активісти, громадські діячі та небайдужі вінничани. Їхня здобич – написи на гаражах, фасадах будинків та парканах, які рекламують інтернет-адреси продажу наркотиків.

  • Акції проводяться для того, щоб убезпечити дітей та молодь від вживання наркотиків. Тим паче, коли у літній період, на канікулах, діти без нагляду. Розташування написів — дорога до навчальних закладів, садочки, школи та дитячі майданчики. Кожен вінничанин бачить ці написи на парканах, своїх будинках, але не кожен знає, що це саме адреса на телеграм-каналі, де можна купити наркотики й це дійсно проблема, через те, що у всіх зараз є інтернет в телефоні й діти, які гуляють на вулиці, можуть зайти з цікавості на цю адресу і без перешкод придбати наркотики. Зафарбовування каналів дасть можливість зменшити кількість реклами та убезпечити молодь від вживання наркотиків, – розповідає співорганізаторка рейду Ірина Баранович.
Вінничани VS наркоторговці. Понад 300 адрес сайтів з продажу кайфу замалювали місцеві активісти

За кілька годин використали 100 балонів фарби. Вдалось знищити понад 300 стихійних написів. У планах – акцію продовжити й в іншій частині Замостя.

Джерело: myvin.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *