Депутатка Вінницької облради Лариса Білозір йде до парламенту по мажоритарці

Новини Вінниці

Депутатка Вінницької обласної ради Лариса Білозір заявила про свою участь у парламентських виборах. Вчора, 16 червня, на своїй сторінці у Facebook пані Лариса повідомила, що балотуватиметься до Верховної Ради по одномандатному виборчому округу №15. При цьому кандидатка піде на вибори як самовисуванець.

  • В цей великий день, у Святу Трійцю, подаю документи в ЦВК для реєстрації кандидатом у народні депутати по виборчому окрузі #15.
    Я чесно ці чотири роки як громадський діяч та обласний депутат працювала, щоб показати, як можна разом впроваджувати зміни вже зараз у маленьких містах та селах. Парламентські вибори не були для мене самоціллю, але побачивши підтримку серед людей, зрозуміла, що потрібно виправдати сподівання земляків. Цими днями люди, ряд лідерів думок, громадських організацій та установ у кожному районі округу виступили з пропозицією висунути мене кандидатом у народні депутати для відстоюванні інтересів наших громад у Києві. Це шанс вийти на новий рівень проектів та якісних змін у громадах на окрузі та в Україні вцілому. Не секрет, що є і такі кандидати, які виникають на політичному горизонті лише перед виборами, але, як показує практика, після обрання вони швидко забувають про свої обіцянки. Я не з таких і вважаю, що довела це своєю працею. Я не прикриваюся брендами рейтингових партій, це мені не потрібно. Йду на вибори як самовисуванець. Моя партія – це люди!  І їх довіра для мене – найвища винагорода, –
    написала пані Лариса

До слова, Лариса Білозір народилася у 1981 році в селі Тростянець Вінницької області. Навчалась в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка, де отримала ступінь кандидата економічних наук. Продовжила навчання у Міжнародному інституті менеджменту в Брюсселі (Бельгія), має кваліфікацію магістра з бізнес адміністрування (MBA). З 2004 року працювала в структурах агропромислового комплексу, приватному бізнесі, соціальній сфері. Очолює ГО «Життя та розвиток громад».

Виборчий округ №15, по якому кандидатка йде до Верховної Ради, включає у себе Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Чернівецький та Шаргородський райони області.

Як повідомлялось раніше, по одномандатному виборчому округу №11 (частина Вінниці та частина Вінницького району) балотується до парламенту віце-прем’єр Володимир Кістіон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *