Фронтмен групи Rammstein зламав щелепу гостю готелю в Мюнхені

Новини Світу

Фронтмен німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн посварився з одним з постояльців готелю в Мюнхені і зламав йому щелепу. Про це повідомляє газета Bild.

Група зупинилася минулого тижня в Мюнхені в фешенебельному готелі Bayerischer Hof. Протиночі у суботу Ліндеманн пив пиво в барі готелю разом зі знайомим і подругою на ім’я Лана. До цього якийсь 54-річний житель Гамбурга попросив співака зробити селфі, але Ліндеманн йому відмовив.

Ймовірний шанувальник не вгамовувався і вже в барі, за інформацією Bild, почав ображати Лану. Співак відвів чоловіка убік і хотів змусити його вибачитися перед жінкою. В кінцевому підсумку зав’язалася бійка.

Фронтмен Rammstein вдарив кривдника Лани ліктем в обличчя, після чого той відразу ж упав. Працівники готелю викликали поліцію.

За інформацією видання, чоловік отримав перелом щелепи. “Ми прийняли заяву про нанесення тілесних ушкоджень. У скоєнні правопорушення підозрюється 56-річний берлінець, потерпілий – 54-річний житель Гамбурга”, – повідомив газеті представник поліції Мюнхена. Сам Ліндеманн поки не прокоментував те, що трапилося.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *