У Прозорих офісах розпочали прийом громадян працівники «Вінницяобленерго» та «Енера Вінниця»

Новини Вінниці

Працівники ПАТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера Вінниця» здійснюють прийом громадян у трьох територіальних Прозорих офісах: «Вишенька» (вул. Космонавтів,30), «Старе місто» (вул.Брацлавська,85), «Замостя» (вул.Замостянська,7). Серед послуг, які вони надають, є й ті, що найбільше сьогодні потребують вінничани, – отримання консультацій щодо нарахувань за спожиту електроенергію та коригування показників лічильників.
Це перші віддалені робочі місця, які створені компаніями у відповідь на пропозицію виконкому міської ради http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=6026 Незабаром працівники ПАТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера Вінниця» розпочнуть приймати вінничан у Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній (колишніх ЖЕКів). Наразі триває підготовка фахівців та технічного забезпечення для роботи на цих віддалених робочих місцях.
Загалом у Прозорих офісах міста створено шість робочих місць для представників ПАТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера Вінниця». Таким чином вінничани зможуть отримувати послугу ближче до дому та з меншими чергами. 

До працівників «Вінницяобленерго» мешканці можуть звернутися з питаннями:- щодо показів електролічильників від населення;- щодо обмеження, припинення та відновлення електропостачання;- щодо укладання договорів з розподілу електричної енергії.

У компетенції працівники ТОВ «Енера Вінниця» наступні напрямки:- відкриття або закриття пільг;- друк  рахунків за спожиту електричну енергію побутовими споживачами;- отримання показів лічильників електричної енергії та надання їх в АТ «Вінницяобленерго»;- надання довідок про відсутність заборгованості за спожиту електричну енергію;- консультація споживачів щодо порядку розрахунків за спожиту електричну енергію; – консультація споживачів щодо укладення договору на постачання електричної енергії;- роз’яснення споживачам щодо нарахування за спожиту електричну енергію; – перевірка зарахованих коштів на особові рахунки споживачів електричної енергії.

Джерело: vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *