Доцент ВНТУ Олена Жагловська – єдина представниця освітян у ТОП-15 найвродливіших жінок України

Новини Вінниці

14 червня в столиці України  заступник декана факультету ІРЕН — інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент Олена Жагловська змагатиметься за корону всеукраїнського конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2019».

Інтернет-голосуванням, яке закінчиться перед самісіньким суперфіналом — вночі з с 13-го на 1-е червня, буде визначена переможниця, котра здобула титул «ВИБІР КРАЇНИ 2019» і контракт на участь в міжнародному конкурсі «LADY OF BRILLIANCY INTERNATIONAL», який проходитиме в листопаді в Тайвані.

Аби корона дісталась вінницькій викладачці, можна  проголосувати тут https://krasakrainy.com/final…  Причому,можна голосувати багаторазово!

Голосування платне! 1 голос = 9грн. !!! Чому?  Бо загальнонаціональний конкурс «Краса країни-2019» підтримує програму «Здолаємо рак разом» благодійного фонду «Долоні долі».

Кошти, зібрані від голосування, будуть відправлені на рахунок Фонду «Долоні долі» для закупівлі необхідного обладнання онкохворим.

У червні буде оформлений звіт щодо зібраної суми, і в лікарню — Київський центр променевої терапії НАН України передадуть ін.`єктомат та інфузомат для лікування тих, хто нині бореться з цією страшною недугою.

Аби дізнатися більше про вродливу і розумну Олену Жагловську — перегляньте її конкурсний відеоролик: https://www.youtube.com/watch…

Олені слід набрати максимальну кількість переглядів. Це враховується при визначенні переможниці. Кожен перегляд ролика наближає вінничанку Олену Жагловську до перемоги!

Олена — молодий, але іменитий науковець. Має 90 публікацій, з них  – 78 наукового та 12 навчально-методичних, зокрема 1 публікація у наукометричній базі Scopus .

А ще Олена — мама. Синочку Вовчику – вже 6 років.

Попри технічну освіту, Олена творча особистість — захоплюється малюванням, танцями, спортом.

  • На мою думку, головна зброя жінки – не лише краса, але й розум та інтелект. Хоча кажуть, що не легко жити з розумною жінкою! Але, безумовно, цікаво! – Олениному чоловікові справді зі своєю дружиною нудьгувати не доводиться.
  • До участі в  конкурсі мене підштовхнуло бажання поділитись власним досвідом, довести, що жінка – це не лише зовнішня краса. Знаю, що секрет підкорення світу простий – треба бути справжньою, щирою і… закоханою! – каже красуня-вінничанка.

За інформацією: прес-центр  ВНТУ   http://impuls.vntu.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *