Вінницька поліція просить відгукнутися свідків ДТП, у якій травмовано 14-річну велосипедистку

Новини Вінниці

У понеділок, 3 червня, у м. Вінниці  сталась дорожньо-транспортна за участі автомобіля швидкої допомоги та 14-річної велосипедистки. В результаті аварії дівчину госпіталізовано до лікарні.

Аварія сталась близько 19.30 години. 

За кермом автомобіля швидкої допомоги перебував 67 – річний житель Чечельницького району. Рухаючись вулицею Хмельницьке шосе в напрямку проспекту Юності, чоловік допустив  наїзд на неповнолітню велосипедистку, яка переїжджала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті аварії дівчину з травмою голови, переломом ключиці та забоями госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Загрози її життю немає. 

На момент аварії автомобіль швидкої допомоги рухався з увімкненими проблисковими маячками та сиреною.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Шановні батьки! Нагадайте своїм  дітям правила їзди на велосипедах. За Правилами дорожнього руху переїжджати дорогу, пішохідні переходи на двоколісний транспортних засобах суворо заборонено. Велосипед необхідно вести у руках.

Просимо відгукнутись свідків та очевидців, які були першими на місці аварії.  Ваша інформація допоможе слідству встановити її обставини та причини  (067) 901-73-17 або 102

За інформацією: Відділ комунікації поліції  Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *